0318 - 79 90 13

Letselschade advocaat nodig in Ede?

Whiplash opgelopen in Ede?

Heeft u een aanrijding gehad en blijven de klachten aanhouden? Wellicht heeft u een whiplash opgelopen. Bent u bang dat u niet krijgt waar u recht op heeft? Ons kantoor helpt u in Ede met uw letselschadezaak.

Wat is een whiplash?

Een whiplash is de benaming voor de klachten die ontstaan nadat hoofd en nek een harde klap maken. Vaak is een aanrijding van achteren de boosdoener. Het gebied waar de nek- en ruggenwervels zitten raakt beschadigd. Veelal ontstaan hierdoor nekklachten waarvan de meeste mensen snel herstellen. Andere slachtoffers hebben minder geluk. Klachten in de vorm van pijn of stijfheid kunnen zich verspreiden tot in de rug en ledematen. U kunt last krijgen van hoofdpijn en duizeligheid. Ook komt het voor dat een whiplash zorgt voor vermoeid, vergeetachtigheid en concentratieproblemen. Symptomen kunnen lang aanhouden of zelfs permanent aanwezig zijn.

Schadevergoeding in Ede

Nekpijn na een aanrijding duidt niet altijd op een whiplash. Beschadigingen en gevolgen ervan zijn in veel gevallen niet meteen duidelijk. De symptomen moeten in de praktijk blijken. Met een onduidelijke medische diagnose is het soms lastig om vergoeding te krijgen voor uw behandelingen. Ook een eventuele schadevergoeding voor een whiplash moet goed aangepakt worden.

Juridische hulp bij uw whiplash

In veel gevallen is na een aanrijding hulp van een deskundig advocatenbureau aan te raden. De whiplash wordt nog vaak gezien als ‘modeziekte’. Dit kan frustrerend zijn: de symptomen zijn er toch echt. De vakman in Ede kan u helpen om de schadevergoeding of erkenning te krijgen die u nodig heeft. Neem contact op voor een gesprek.

Waarom Ede Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Wageningen, Laag-Keppel, Ermelo, Deventer, Ede, Doetinchem, Zetten en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu Title