0318 - 79 90 13

Letselschade advocaat nodig in Ede?

Betrokken bij een verkeersongeval in Ede

Stel u bent betrokken geweest bij een verkeersongeluk en u heeft als gevolg daarvan een dwarslaesie opgelopen. Door die dwarslaesie bent u niet meer mobiel en uw dagelijkse leven ziet er ineens heel anders uit. Blijvend letsel na een ongeval heeft ook grote financiële gevolgen. U heeft bijvoorbeeld hulp nodig in het huishouden, u bent arbeidsongeschikt geraakt en uw huis in Ede heeft aanpassingen nodig. Wie gaat dit allemaal betalen?

Vergoeding bij een ongeval

Het ongeluk was niet uw schuld, dus degene die verantwoordelijk is voor de aanrijding moet u hier een schadevergoeding voor geven (vaak de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke). Uw specialist in letselschade uit Ede helpt u een letselschadeclaim in te dienen na een verkeersongeval. Zo krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.

Geen no-cure-no-pay na een verkeersongeval

Doordat sommige letselschadeadvocaten nog no-cure-no-pay contracten aanbieden, wordt er nog vaak gedacht dat er betaald moet worden voor rechtshulp na een verkeersongeval of dat er een deel van de schadevergoeding afgestaan moet worden. Ga niet in op deze contracten! Bij ons in Ede kunt u negen van de tien keer kosteloos gebruik maken van onze gespecialiseerde letselschade advocaten. Wij brengen ook ons tarief in rekening bij degene die verantwoordelijk is voor uw ongeval, in de meeste gevallen wordt dit in rekening gebracht bij de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke. Voor letselschade na een verkeersongeval in Ede of omgeving van Ede bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom Ede Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Wageningen, Laag-Keppel, Ermelo, Deventer, Ede, Doetinchem, Zetten en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu Title