0318 - 79 90 13

Letselschade advocaat nodig in Ede?

Slachtoffer van medische fout in Ede?

Heeft u letselschade opgelopen door een medische fout in Ede? Een medische fout kan vervelende gevolgen hebben, zoals een infectie of nare bijwerkingen door verkeerde medicatie. Bij ons kunt u terecht voor het indienen van een letselschadeclaim in Ede of omgeving Ede. Door onze jarenlange ervaring biedt Balans Letselschade u goede ondersteuning bij het vaststellen van de schade, de aansprakelijkheid en het afwikkelen van de letselschade in Ede. Na het vaststellen van de hoogte en de aansprakelijkheid proberen we in overleg met de aansprakelijke partij en/of de verzekeringsmaatschappij tot een overeenkomst te komen. In bijna alle gevallen lukt dit en wordt een procedure voorkomen. De rechter wordt pas ingeschakeld als het echt niet anders kan.

Deskundige hulp bij een medische fout

Voor u is het wellicht lastig een professionele advocaat te vinden als u er één zoekt in de regio Ede. Want hoe weet u nu zeker dat u te maken heeft met een specialist? Bij ons bent u verzekerd van professionele ondersteuning na een medische fout. De lidmaatschappen van onze advocaten bij het LSA, ASP en WAA vereisen de nodige ervaring en deskundigheid en bovendien verplicht het ons om up-to-date te blijven binnen de letselschade. Woont u in Ede of in de omgeving van Ede en bent u op zoek naar een letselschade advocaat voor het verhalen van uw schade na een medische fout? Wij garanderen u professionaliteit!

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Wageningen, Laag-Keppel, Ermelo, Deventer, Ede, Doetinchem, Zetten en omstreken.

Hoofdvestiging

Menu Title